fredag, juli 23, 2010

Santa Monica


Framme! Det tog exakt 24 timmar dörr till dörr. Vi är helt slut och lider av olika åkommor, hosta, illamående, sår på foten, men störst av allt var trötthet och hunger. Det sistnämnda åtgärdade vi genom att inta snabbmat (quesadillo och nachos) på Santa Monica Pier. Promenaden dit och tillbaka på några hundra meter kramade de sista krafterna ur oss och nu är det sängläge som gäller. Hotellet är inte riktigt vad vi trodde och i relation till priset men nära havet. Viktigast i morgon bitti blir att skaffa adapter så att vi kan ladda mobiler och dator och hålla kontakten med omvärlden. Ingen av oss tänkte på att eluttagen antagligen har en annan standard än i Sverige. Men det känns riktigt bra att vara framme och få sova nu!

2 kommentarer:

Annamoster sa...

Sov så gott! Hoppas att ni mår bättre när ni vaknar igen. Stora pussar och kramar från oss!

(som förövrigt är ganska upprörda över att ni inte tidigare sagt att ni har den här bloggen.....???)

Britta sa...

vad roligt med denna reseblogg! Jag ska absolut följa er resa, nästan samma resa som PV och jag gjorde på 10 dagar våren 2010. Då startade vi i San Francisco, bilade Highway 1 ner till LA med div stopp och övernattningar. Om ni hinner, stanna i Big Sur.
Vi bilade även över Mojaveöknen till Las Vegas. Vindistriktet Santa Ynez (filmen The Sideways inspelad där) är vackert och staden Solvang knäpp med sin Danska husstil.

Hoppas nu vaknar med lite mer energi och krämporna väck!

/Britta